HTML

égigérő haj

A Középülettervezési Tanszék alkotóhete, 2011

Friss hozzászólások

Archívum

PÉNTEK 11h - TOLDI MOZI - EREDMÉNYEREDMÉNY

2011.04.12. 10:24 eptura

Köszönjük minden tankörnek és műteremvezetőiknek az egész heti munkát, nagyon színvonalas vetítésen vettünk részt!

Az eredmények:

  • az építészfórum részéről Bálint Cecilia három alkotást díjazott, a fórum való részletes bemutatást nyerték a következő csapatok: B2, B5, B1
  • a Ludwig Múzeum képviseletében Piringer Patrícia adta át a fődíját, egy éves belépőkártyát a  B2-es csapat részére, illetve különdíjként egy meghívást a B4-es tankör felé, hogy a Ludwig Múzeum egy tárlatát/több tárlatát dolgozzák fel filmes formában
  • Csanády Pál, a Metszet/Tervlap.hu főszerkesztője, egy éves előfizetéssel díjazta a B4-es tankört.
  • Gulyás Gábor András, a Műcsarnok kommunikációs munkatársa a B5-ös tankört díjazta éves Műcsarnok kártyával.
  • Az Régi Új-Magyar Építőművészet szerkesztősége egy-egy lapszámmal díjazta a B2-es tankört, továbbá felajánlotta a díjazott mű részletes bemutatását az újság honlapján.
  • A Kész Holding Zrt.-t Szöllös Melinda filmrendező képviselte, díjazottjuk a B1-es tankör, a díj pedig a Kész Holding Zrt. által kivitelezett Ferihegyi Sky Court épületlátogatás a vezetőtervező, Tima Zoltán kalauzolásában.

Közönségdíj:  B4-es tankör, ők a Szépművészeti Múzeum által felajánlott Lucien Hervé kiállításra szóló jegyeket kaptak ajándékba.

A filmek hamarosan és folyamatosan megtekinthetők lesznek itt!

Szólj hozzá!

Címkék: alkotóhét

A bejegyzés trackback címe:

https://egigerohaj.blog.hu/api/trackback/id/tr422809727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása