HTML

égigérő haj

A Középülettervezési Tanszék alkotóhete, 2011

Friss hozzászólások

Archívum

Nádamar - B3c

2011.04.17. 14:37 mB

Na ki találja ki mi a videó mondanivalója? Mert van! :D

Terebessy Tóbiás és Buczkó Bence csapata.

1. Jó estét Magyarország! Az első nap fontos eseménye, hogy mamecsetekből átvonulva idén a szűk sikátorokban tartják a muszlimfelekezetek a ramadánt. Ez leghangsúlyosabban Jeruzsálemben ütközöttki ahol élvezettel vették az arra járó turisták, hogy teljes naplehetett fotózni a Sziklamecsetben, illetve a régészek döbbentenállapították meg a Siratófal kiszáradását.

2. A hét második napjának történése egy kellemes délutánnalkezdődött, senki sem várta a csúf befejezést. Amatőr felvételünketmutatjuk, ahol kínai tea ültetvények láthatók, a maguk zöldnyugodtságával. Majd hirtelen földrengés rázza meg a tájat ésfelbomlik a harmónia. A zöldbe a föld barna színe vegyül, pont úgymikor a tenger mélyéről tör fel az olaj, szétzilálva a víz kékjét.

3. A mélyből feltörő nyersolaj és gáz a környező állat- ésnövényvilágra is nagyon rossz hatással volt. A partok mellett található sziklahasadékokból felrepülő madarak, valamint a tengerbőlkiugró és nagy csobbanással visszaeső halak voltak a katasztrófahírvivői. innen akár riport is lehetne kint a terepen:Megpróbálunkmindent megtenni a károk csökkentése érdekében. Mindebben aktivistákés a helyi lakosok segítenek. A fészkelő madarak többségét mársikeresen elszállítottuk egy biztonságos, erre a célra létrehozottterületre valamint a partra vetett halakat megtisztítva az olajtól,nagy medence csoportokba szállítottuk.

4. Ennek ellenére így is sok állatot kellett a dögkút gödörbe dobálni,aminek felmagasztosult drámaiságát egy sorstársai után nyerítő lófejezte ki.

5. Kína lakosait nagyon megviselte a természeti katasztrófa.Országszerte mindenki gyászolta a sok elpusztult állatot, és amegrongálódott ültetvényeket. Az emberek szerte az országbanbarlangokban gyűltek össze, és ott tűzijátékot rendeztek atiszteletükre.

6. A nagy dinom dánom közepette észre se vették hogy a folyó partonfelgyulladt egy fűzfa. A buzamezőn portyázó farkasok az égő füzfaillatára nagy sebeséggel futottak a fa köré és birtokbavették azt.

7. A nyolc hetedik napjának érdekessége, hogy furcsa bácsik a kálvintérről egy torony csúcsára orientálódtak, és ott vígan hegedültékBrahms: V. Magyar táncát. A baj csak annyi volt, hogy senki se látta,se hallotta őket. Utólag értesültünk az eseményről.

8. Különleges esemény bolygatta fel egy legbékésebb kisvároslegnagyobb nyugalmát. A környéki híd tetejéről magát kis híján acsendes hullásba gyámolító ismeretlen végső találkozásánakhangtalansága visszhangzik a szürke vidámsághoz szokott helyiekkényelmes gondolataiban. Azt állítják: a jellegzetes puffanó hangnémasága rettentően rémítő volt és azóta élhetetlen az életük.

Szólj hozzá!

Címkék: végleges munkák

A bejegyzés trackback címe:

https://egigerohaj.blog.hu/api/trackback/id/tr162833594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása